x
Termeni și condiții de utilizare
1. INFORMAȚII GENERALE
AromaProject este un site de prezentare. Utilizarea site-ului implică acceptarea din partea dvs. a acestor termeni şi condiţii de utilizare, pe care vă recomadăm să le parcurgeţi cu atenţie. Acestea sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului.
AromaProject nu răspunde în nici un fel pentru conţinulul, calitatea sau veridicitatea informaţiilor publicate pe site, nici pentru pentru conţinulul, calitatea sau integritatea fişierelor transferate sau stocate, rezervându-şi dreptul de a selecta şi şterge orice postare sau fişier considerate neadecvate. AromaProject nu garantează funcţionalitatea şi nici continuitatea serviciilor oferite prin intermediul site-ului.
Orice informaţie postată ce presupune drepturi de autor are ca proprietar legal al acestora pe cel ce o postează, atunci când nici o altă sursă nu este menţionată.
AromaProject îşi rezervă dreptul să şteargă orice postare sau fişier şi să sisteze serviciile oferite în orice moment fără o notificare prealabilă.
2. PROPRIETATEA - DREPTURI DE AUTOR
Vizitarea acestui site implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate implică acceptarea acelorași termeni și condiții.
Întregul conținut al site-ului este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală.
3. UTILIZATORII – CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin acesarea site-ului, AromaProject prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. În ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată, astfel cum sunt ele garantate de regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă rugăm să accesați rubrica: politica de confidentialitate.
4. PLĂȚI ȘI LIMITĂRI
AromaProject încearcă, în cadrul site-ului, să ofere utilizatorilor o informare cât mai detaliată, însă nu garantează că postările, fişierele sau orice alt conținut al site-ului este veridic sau total lipsit de erori. De asemenea AromaProject nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor sau a structurii site-ului.
5. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMAȚIILOR
Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru ne va fi comunicată direct, prin email la adresa noastră de contact.
6. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ
Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin apasarea butonului Accept sau bifarea checkbox-ului corespunzător din site.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care utilizatorul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre și nici pentru daune ce ar putea rezulta din utilizarea site-ului.
7. FORȚĂ MAJORĂ
Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.
8. LEGEA APLICABILĂ
Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între comerciant și client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.
9. DISPOZIȚII FINALE
AromaProject vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.
x
Acest website utilizeaza cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră asupra folosiri cookie-urilor.
Accept